febrero 02, 2019

FITO PAEZ EN ANDORRA!

02/02/2019 FITO PÁEZ – ‘Solo piano’

ENTRADA:
Tarifa plena: 20 €
Seients visió reduïda: 10 €
Carnet Jove (només amb entrada anticipada): 15% descompte
Abonament TRIA: 15% descompte
Abonament Temporada: 25% descompte
Fito Paez
Al febrer rebrem un dels músics llatinoamericans més grans de tots els temps, Fito Páez. Un artista que ha venut més de 3.500.000 discos!
Amb més de 30 anys de trajectòria solista, la seva obra musical està composta per 23 àlbums d'estudi, un maxi senzill, 4 àlbums en directe, 3 DVD, 12 àlbums recopilatoris i nombroses col·laboracions al costat d’artistes internacionals com ara Joaquín Sabina, Ariel Rot, Alejandro Sanz i Pablo Milanés, entre molts altres.
Fito Páez ha aconseguit innombrables reconeixements i cinc premis Grammy. El rock argentí no seria el mateix sense les cançons de Fito Páez. Compositor tocat per la vareta màgica de la genialitat i intèrpret carismàtic, el de Rosario és autor de cançons com ‘El amor después del amor’, que han calat profundament en el cor de milions d’espectadors de tot el món. El amor después del amor és el disc més venut en la història del rock argentí.
‘Solo piano’, la gira en què l’argentí es despulla sol amb el seu piano, i que ara presenta a l’Auditori Nacional, ha triomfat en grans ciutats de tot el món: Londres, Nova York, Los Angeles, Rio i Ciutat de Mèxic. Esperem que també ho faci a Andorra!